Élet-Stílus

Kirúgták egy netes bejegyzés miatt, mielőtt dolgozni kezdhetett volna

pizza (pizza, )
pizza (pizza, )

A texasi lány a Twitter-oldalán tett közzé, mennyire rossz munkája lesz másnaptól. Pechjére azt leendő főnöke is látta, és gyorsan el is bocsájtotta.

Egy napot sem dolgozott új munkahelyén a Twitteren Cella álnéven író tinédzser, máris kirúgta főnöke, miután a közösségi oldal nyilvánossága előtt becsmérelte a munkát – jelentette az amerikai sajtó. A lány a texasi Mansfield város egyik pizzériájába kezdett volna el dolgozni, de láthatóan semmi kedve nem volt a „szar” (fuck ass) melóhoz, és ezt nem is rejtett véka alá. Egészen pontosan mindenkivel tudatta.

Bár bejegyzésében nem említette meg, hogy mi lenne a munka és a munkahely, véleménye az egyik dolgozónak a közvetítésével eljutott főnökéhez is, aki nem sokat gondolkodott, és egy válaszüzenetben közölte a lánnyal: „Nem, nem kezded el azt a szar munkát ma. Épp most rúgtalak ki. Sok szerencsét a pénztelen, állástalan élethez”.

A lány története azóta bejárta a világsajtót, Twitter-oldalán egymás érik a támogató üzenetek szerte a világból, Szaúd-Arábiától elkezdve Írországon át egészen Kínáig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik