Élet-Stílus

Halála után virágot küldött szeretteinek

jak-trueman(960x640).jpg (daganat, )
jak-trueman(960x640).jpg (daganat, )

A 15 éves fiú nem akart búcsú nélkül elmenni, ezért elintézte, hogy a hozzá legközelebb állókat halála másnapján virágcsokrok köszöntsék.

Miután nyilvánvalóvá vált, hogy a szervezete nem tudja legyőzni a rák egy ritka fajtáját, amivel évek óta küzdött, a brit kamaszfiú úgy döntött, felkészül a búcsúra. Nem szerette volna szeretteit búcsú nélkül hátra hagyni, ezért az utolsó napjait azzal töltötte, hogy meglepetést szervez nekik, méghozzá olyat, amit valószínűleg sosem felejtenek el.

Jak végül hosszú küzdelem után, múlt hét kedden halt meg. Alig egy nappal később pedig megérkezett a meglepetés, amire a fiú olyan sokáig készült. Gyászoló édesanyjának, nagymamájának és szerelmének Jak másnapján három hatalmas virágcsokrot kézbesítettek, melyeken a fiú kézzel írt, szívhez szóló búcsúüzenetét is mellékelték.


Virágot küldött szeretteinek
Kép forrása: Facebook

“Mikor elolvastam az üzenetét, összeomlottam és zokogni kezdtem” – nyilatkozta a Daily Record című lapnak a fiú édesanyja, aki azóta részt vett azon a jótékonysági futball meccsen is, amit fia tiszteletére rendeztek a Livingston FC stadionjában.

“Elmondhatatlan öröm volt látni azt a rengeteg embert a lelátókon, akik mind azért jöttek ki, hogy leróják a tiszteletüket Jak előtt” – mondta, majd hozzátette, az eseményen több mint 13 ezer fontot gyűjtöttek össze, melyet Jak kérésére olyan szervezetnek adományozzák, melyek kiskorú rákbetegek gyógyításával foglalkoznak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik