Élet-Stílus

Azt hitték hererákja van, de kiderült, hogy csak menstruált

orvos (orvos, )
orvos (orvos, )

Tökéletesen működő méhet találtak annak a férfinek a testében, aki azért ment orvoshoz, mert vért látott a vizeletében.

A neve elhallgatását kérő brit üzletember a Daily Mail című brit lapnak elmondta, mire végre orvoshoz ment panaszaival, már évek óta tapasztalt magán meglehetősen furcsa tüneteket. Közösülés utáni gyakori, megmagyarázhatatlan hasi fájdalmak, véres vizelet: kamaszkora óta ezek voltak a leggyakrabban előforduló furcsa tünetei, ám egész idáig nem ment velük orvoshoz, mert valami mindig közbejött. Ráadásul a kellemetlen tünetek néhány nap után mindig elmúltak.


Kép forrása: Thinkstock

A 37 éves férfi az év elején azonban úgy döntött, a végére jár furcsa betegségének, és megdöbbenve vette tudomásul a tesztek eredményét. Orvosai először azt hitték, a férfi vizeletében megjelenő vér hererákra utal, ám amit az alapos tesztek után találtak, még őket is váratlanul érte. Mint kiderült, az üzletember androgén inszenzitivitási szindrómában szenved, aminek következtében mind a férfi, mind a női nemi szervei kifejlődtek a testében. Így a pénisz és a herék mellett az orvosok, a férfi hasüregében egy tökéletesen működő méhet, két egészséges petefészket is találtak.

Miután kiderült a problémák oka, a férfi arra kérte orvosait, hogy távolítsák el a hasából a női szerveket. “Bár a tesztek szerint egyszerre vagyok férfi és nő, tökéletesen elégedett és boldog életet éltem eddig férfiként, és szeretném, ha ez a jövőben is így maradna” – mondta, majd hozzátette, orvosai felkészítették arra, hogy közvetlenül a méh eltávolítása után éppen olyan tünetei lehetnek majd, amit a nők tapasztalnak a menopauza során.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik