Élet-Stílus

Öreguras frizurát vág rossz gyerekeknek egy borbély

oreguras-frizura-2(960x640).jpg (frizura, vicces, )
oreguras-frizura-2(960x640).jpg (frizura, vicces, )

Vajon tényleg megkomolyodnak a rosszcsontok, attól ha komolynak néznek ki? Egy próbát megér.

Nőj már fel végre, jó lenne, ha kicsit megkomolyodnál” – szokták mondogatni a szülő az állandóan rossz fával tüzelő csemetéiknek. Ők pedig meg is teszik, és legalább másfél perig úgy is maradnak, aztán gondolataik elkalandoznak a következő csínytevés irányába.

Tény, hogy a külsőnk befolyásolja a személyiségünket, a viselkedésünket. Gondoljanak csak bele, mennyivel másképpen viselkedünk, elegáns, ünneplő ruhában, mit lezser, hétköznapiban. Ezen a nyomon indult el atlantai borbély, aki kitalálta a Benjamin Button hajvágást.

 kép: Instagram

Az alapötletet David Fincher, filmjéből kölcsönözte, melyben a főhős, Benjamin Button (Brad Pitt) teste fordítva él: öregemberként jön világra, majd egyre fiatalodik, amíg kisbabaként meg nem hal. Rusty Fred úgy döntött kipróbálja, mi történik egy gyermekkel, ha öregnek néz ki. Legalábbis a frizurája.

A borbély akciót hirdetett izgága gyermekek szüleinek: ha valamilyen frappáns büntetésen törik a fejüket, ő ingyen vág nekik öreguras frizurát, hátha attól tényleg megkomolyodnak. Cserébe, mindössze annyit kér, hogy a frizurákról készült fotókat reklámként megoszthassa a neten – írja a brit Metro.

Az ötlet pedig fényesen bevált, mármint a reklámcélokat illeti. Miután Rusty Fred megosztotta a kopaszodó frizurás kissrác hihetetlenül vicces fotóját, először a helyi hírcsatornák kapták fel a sztorit, aztán gyorsan elterjedt az országos, majd a globális médiában is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik