Élet-Stílus

Kutyákat mentett, majd kínzott a vasi állatvédő

H. Ildikó korábban külföldi laboratóriumokból szabadított ki kutyákat, most azonban az 50 nála élő négylábút nem látta el, és ha nem volt más ennivaló, akkor elhullott társaik tetemét falták fel – írja a Blikk.

A Vas megyei asszonyra a közelmúltban csaptak le az állatvédők, mert embertelen körülmények között tartotta a kutyáit. Az állatok bűzben, mocsokban, oltások nélkül, elviselhetetlen körülmények között éltek – derül ki a Blikkből.

A hányatott sorsú állatok elkobozása nem ment könnyen, mert a nő öngyilkossággal fenyegetőzött. H. Ildikó szerint semmi rosszat nem akart az állatoknak, sőt fiatal korában radikális állatvédő volt: társaival olyan szerencsétlen sorsú ebeket mentettek ki vegyipari üzemekből, amelyeken kozmetikai és gyógyászati kísérleteket végeztek.

Amióta Magyarországra költözött, többször is jártak már nála állatvédők, kutyáinak tartásával ugyanis már 10 éve vannak problémák. Félszáz állatot ugyanis nem volt képes ellátni, a kutyák folyton kiszöktek, a faluban már nem voltak háziállatok, mert az ebek éhségükben levadászták őket, nyáron a pedig bűz elviselhetetlen volt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik