Élet-Stílus

Nem talált rá az igazira, saját magát vette feleségül

eskuvo(960x640).jpg (esküvő, )
eskuvo(960x640).jpg (esküvő, )

Azután, hogy megunta az évek óta sikertelen párkeresést, magát vezette oltár elé egy 40 éves nő.

Hogy megkímélje magát a következő években rá váró csalódásoktól, a 40 éves texasi Yasmin Eleby úgy döntött, pontot tesz a társkereső időszakának végére, és megállapodik. Mivel az elmúlt jó pár évben sem sikerült ráakadnia arra a férfire, akivel hosszú távon el tudta volna képzelni az életét, úgy döntött, egy rendhagyó szertartás keretében saját magát veszi feleségül.

“Még most sem jutok szóhoz attól a rengeteg szeretettől, amit az elmúlt napokban kaptam a családomtól és a barátaimtól” – írta Yasmin Facebook-oldalára a ceremónia után, majd elárulta azt is, a legtöbben támogatták a döntését. “Biztosítottak arról, hogy amit teszek, nem őrültség, és hogy attól mert saját magamnak fogadok örök hűséget, nem szeretnek majd kevésbé.”


Kép forrása: Facebook

Mivel az Egyesült Államok törvényei tiltják, hogy valaki saját magával házasodjon, ezért Yasmin esküvője nem egy legális, hanem inkább spirituális ceremónia volt. Yasmint az oltár elé édesanyja és kisebbik húga kísérte el, majd miután letette az esküt, hogy egészségben, betegségben szeretni fogja magát, bulizni vitte a násznépet.

A 40 éves nő, aki saját bevallása szerint imád utazni, a ceremónia után nászút gyanánt Ázsiába indult, hogy ellátogasson Kambodzsába, Laoszba és Dubajba is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik