Élet-Stílus

Mit csinál a férfi, ha a nő elmegy?

férfi (férfi, )
férfi (férfi, )

Ha nincs otthon a macska, cincognak az egerek - tartja a mondás. Ugyan nem pontosan az eredeti értelmében, de ez valamennyire igaz a férfiakra is.

A Focus Online összegyűjtött tizenkét olyan kényes pontot, ami nagyon jellemző az otthon hagyott férfiakra, kevés kivétellel. Ismerős?

Lustálkodás

Kérdés nélkül ez áll az első helyen, és szinte minden férfira igaz. Végre senki sem zavarja őket a párnák között, senki sem figyelmeztet, hogy végre fel kéne kelni, vagy hogy ideje mosakodni, mert egy óra múlva fontos találkozó lesz a főnökkel.

Maszturbáció

Ne legyünk álszentek, és nevezzük nevén a gyereket: ahogy egy férfi egyedül marad, máris felmegy egy pornócsatornára. És nem csak azért, hogy nézelődjön.


Kép forrása: Thinkstock

Hirtelen jött neveletlenség

Egy férfi egyedül, otthon, amikor csak tud, elengedi magát: szellent, böfög, és nagyokat vigyorog hozzá.

Információszerzés

Kötelező program a régi barátnők ellenőrzése a Facebookon, az új kolléganő nyaralós, bikinis fotóinak nézegetése az Instagramon, amit egyébként nehezen tud megtenni a barátnő/felség jelenlétében.

Önkép erősítése

A férfiak egyedül imádnak a tükör előtt pózolni, megfeszíteni az izmaikat, belőni a frizurájukat, majd konstatálni, hogy nem is néznek ki olyan rosszul. Érdekes módon ebben a sörhas és az úszógumi sem zavarja őket.

Még többet szeretne tudni? Kíváncsi, még mit csinálnak a férfiak? Olvassa a folytatást a Házipatika oldalán!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik