Élet-Stílus

Mentőt hívott várandós édesanyjának egy négyéves kislány

anya(960x640).jpg (anya)
anya(960x640).jpg (anya)

A vészhelyzet ellenére Calise olyan nyugodt volt, hogy még a sokat tapasztalt diszpécsert is meglepte vele.

“Az anyukám nagyon terhes, fia lesz, és most beteg. Segítségre van szüksége” – idézi a WWMT amerikai hírcsatorna a michigani négyéves kislány, Calise szavait. A kislány, akit otthonában napok óta hősként ünnepelnek, azután tárcsázta a 911-et, hogy 9 hónapos terhes édesanyja váratlanul rosszul lett, és összeesett.


Kép forrása: WWMT

A diszpécser elmondása szerint Calise a telefonbeszélgetés alatt végig nagyon nyugodt volt, egy pillanatig sem tűnt úgy, hogy pánikba esett volna. Mint kiderült, mindez annak köszönhető, hogy édesanyja, Centerria már egész korán megtanította arra, hogyan viselkedjen vészhelyzetben. “Epilepsziás vagyok, ezért számomra, mondhatni létkérdés volt, hogy a kislányom pontosan tudja, mit csináljon, ha rohamom van” – nyiltakozta a büszke anya, aki elmondta, a legutóbbi roham idején férje épp munkában volt és csak Calise volt otthon.

A kislány gyors közbeavatkozásának köszönhetően a segítség is időben érkezett. Bár az asszonyt csak megfigyelésre szállították kórházba, nem sokkal később megindult nála a szülés: kisfia pénteken 3,5 kilóval, teljesen egészségesen jött a világra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik