Élet-Stílus

Belehalt a sérülésbe, amit 50 évvel korábban szerzett

kés (kés)
kés (kés)

A New York-i rendőrség most újult erővel keresi az ismeretlent, aki 50 évvel ezelőtt megszúrta a 97 éves bácsit.

A rendőrségi jegyzőkönyv szerint a 47 éves Antonio Ciccarello ötven évvez ezelőtt épp munkából igyekezett hazafelé a New York-i Lower East Side-on, amikor az egyik kapualjban váratlan támadás érte. “Csak azt vette észre, hogy valaki a hátára ugrik, és már a földön fekszik” – idézte fel a rémisztő estét a férfi 57 éves lánya, Mary Paloglou. “A tettes ezt követően egy gyors mozdulattal hasbaszúrta apámat, majd anélkül, hogy bármit elvett volna tőle, elmenekült.”


Kép forrása: Mary Paloglou

Noha Antonio sérülése súlyos volt, még maradt annyi ereje, hogy elmenjen az egyik közeli kórházba. “Mivel az orvosok attól tartottak, hogy belső sérülései vannak, haladéktalanul megoperálták” – mondta Mary, aki a New York Daily Newsnak azt is hozzátette, bár a műtét sikeres volt, a nagy heg édesapját a haláláig emlékeztette a történtekre.

Antonio Ciccarello végül a napokban, 97 éves korában hunyt el, orvosai szerint egy olyan sérv miatt, ami az ötven évvel ezelőtt szúrás miatt alakult ki. “Tavaly még úgy volt, megoperálják őt a sérve miatt, de végül az előrehaladott kora miatt az orvosok letettek a műtétről. Most azt mondják, a sérv az 50 évvel ezelőtti szúrás miatt alakult ki” – árulta el Mary.

A New York-i rendőrség Antonio halála után ismeretlen tettes ellen, gyilkosság miatt újra nyomozni kezdett az ügyében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik