Élet-Stílus

Sztrájkba kezdett egy nő, mert nem bírt lányaival

sztrajk(960x640).jpg (sztrájk, )
sztrajk(960x640).jpg (sztrájk, )

Az anya azt mondja, muszáj volt egy kis szünetet tartania, mielőtt valami őrültséget tesz.

“A gyerekeimnek megvan mindenük, amit csak akarhatnak, ennek ellenére tiszteletlenek” – panaszolta a nő a WFMY hírcsatorna riporterének. Mint kiderült, az észak-karolinai asszony képtelen volt elviselni kamaszlányai ámokfutását, ezért úgy döntött, egy időre elengedi gyermekei kezét, és sztrájkba kezd.

“Rettenetesen szemtelenek, és ha egy kérésükre nemet mondok, azzal vágnak vissza, hogy a világ leggonoszabb anyja vagyok. Néhány nappal ezelőtt azt vágták hozzám, hogy minden további nélkül boldogulnának már nélkülem is. Mire én: “jó, akkor csináljátok” – emlékezett vissza a sztrájk kezdetére Naasira Muhammad. Az asszony ezután transzparenst készített “Anya sztrájkol” címen, majd kiköltözött a háza előtti járdára.


Kép forrása: Facebook

“Addig járkálok itt fel-alá, míg meg nem fájdul a lábam. Utána leülök, de a házba nem vagyok hajlandó bemenni estig, akkor is legfeljebb aludni. Se ételt, se házimunkát nem vagyok hajlandó csinálni. Mindent a lányoknak kell intézniük” – mondja, majd elárulta, korábban büntetésekkel és tiltásokkal is próbálkozott hatni lányaira, de semmi nem hatott.

Azután, hogy egy hétig gyakorlatilag az utcán élt, Naasira lányai bocsánatot kértek édesanyjuktól. Mindketten plakátot készítettek, melyre ráírták, mennyire szeretik őt, és mennyire értékelik mindazt az erőfeszítést, amit értük tett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik