Élet-Stílus

Férget talált a gyermekének rendelt ételben az anya

gyorsétterem (gyorsétterem, )
gyorsétterem (gyorsétterem, )

A 30 éves brit nő azt mondja, volt haszna is a csirkefalatban talalált kukacnak: azóta egészségesebben étkeznek.

“A falatkákat eredetileg a lányomnak rendeltem, de ő szerencsére nem evett belőlük. Belegondolni sem merek, mit éreztem volna, ha ő találja meg a férget” – nyilatkozta a feldúlt 30 éves nő a Birmingham Mail című lapnak. Nikki Sanders, akinek saját bevallása szerint évek óta a gyorséttermi menü az egyik legnagyobb szenvedélye, sosem gondolta volna, hogy egyszer ilyen csalódás éri majd.

“Természetesen azonnal szóltam a férjemnek, aki a falatkával a kezében vonta kérdőre a gyorsétterem személyzetét.” Az asszony elmondta, a pultnál igyekeztek őket biztosítani arról, hogy egy szerencsétlen véletlen áldozatai. “Sőt, még kárpótolni is akartak minket: felajánlottak egy nagy összegű utalványt, amit bármelyik üzletükben levásárolhattunk volna. Persze a férjem visszautasította, és megkérte az üzletvezetőt, hogy vizsgálják ki, hogyan kerülhetett állat a felszolgált ételbe.”

Nikki egyébként azt is bevallotta, az eset óta kerüli a gyorséttermeket. “Ha valamire jó volt ez az rémálom, az az, hogy azóta tudatosabban és egészségesebben étkezünk” – tette hozzá. Az ügyben egyébként megszólalt a népszerű gyorsétteremlánc képviselője is, aki elmondta, mindennél fontosabbnak tartják az élelmiszerbiztonságot, ezért az eset után azonnal vizsgálatot rendeltek el, mellyel megakadályozhatják, hogy a jövőben hasonló történjen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik