Élet-Stílus

Mielőtt síelni indulna, ezt feltétlenül nézze meg

Candide-Thovex(960x640).jpg (síelés, akrobata, )
Candide-Thovex(960x640).jpg (síelés, akrobata, )

Aztán óvakodjon, nehogy összefusson a videó készítőjével, és persze egyetlen mozdulatot se próbáljon meg utána csinálni.

Egy szokásos nap: második videóját adta ki ezzel a címmel Candide Thovex, egykori sícsodagyerek. A ma már a harmincharmadikat taposó francia, egészen fiatalon, tizennégy évesen döntött úgy, hogy a hagyományos számok helyett a síelés akrobatikusabb verziói felé fordítja léceit. Megnyerte a legrangosabb versenyeket, és máig megdönthetetlen rekordokat állított fel, és jó néhány filmben is szerepelt.

Thovex újabban GoPro-val, az elnyűhetetlen, apró sportkamerával kísérletezget. A frissen megosztott „One of those days 2” (Egy szokásos nap 2) című videójában a síakrobata, miután felébredt és bedobott egy csésze teát, nekivág a lejtőknek. Hajmeresztő trükkjei közül azok okoznak igazán erős szorítást a gyomorban, amikor Thovex a többi síelő feje felett szaltózik át, vagy kerüli el őket épp csak milliméterekkel. Gondoljanak bele, milyen érzés lehet a pályán megpillantani a felénk száguldó őrültet!

Ahogy a fenti videó címe elárulja a „One of those days”-nek van első része is, az 2013 májusában került fel a Youtube-ra. Az sem kevésbé rémisztő, s ahogy a második rész, ez egy is egy poénnal zár.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik