Élet-Stílus

Nem ment el a zsúrba az óvodás – per lesz az ügyből

Jelezniük kellett volna, hogy a gyerek nem lesz jelen a buliban, a meghívó fél kiszámlázta a hiányzást is.

Az ötéves cornwalli fiúcska, Alex Nash még karácsony előtt hivatalos volt egyik kis pajtása születésnapi bulijába. A sors azonban úgy hozta, hogy a programok sajnálatos keresztbeszervezése miatt a nagyszüleivel töltötte azt a bizonyos délutánt, így nem tudott ellátogatni a zsúrba. Bizonyára ő is szomorú volt, hogy ki kellett hagynia, és kis barátai is hiányolták. Alex és szülei úgy gondolták, hogy ezzel a történet le is zárult, ám…

a szülinapos gyermek szülei, Lawrence-ék váratlanul kiszámlázták a hiányzást.

A BBC információi szerint a szervező család küldött egy 15.95 fontról szóló számlát, feltüntetve azt is, hogy „Zsúron történő meg nem jelenés miatt” állították ki. A dokumentumot Alex iskolatáskájában találták meg a szülők a napokban.

Nem is az összeg (átszámítva körülbelül 6600 forint) döbbentette meg a szülőket, hanem, hogy ilyen indokkal hivatalos számlát állított ki a zsúrszervező.

Alex szülei először azzal védekeztek, hogy nem tudták a rendező család telefonszámát, így jelezni sem tudtak, hogy a fiuk nem lesz jelen az eseményen; ám Lawrence-anyuka állítja, hogy a meghívón megtalálható volt minden kapcsolat-felvételhez szükséges információ. A Nash család nem hajlandó fizetni, ezért a meghívó fél jogi útra tereli az ügyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik