Élet-Stílus

Éneklős videó buktatta le a kisfiát bántalmazó nőt

gyerekbántalmazás (gyerekbántalmazás)
gyerekbántalmazás (gyerekbántalmazás)

Az anyuka iPad-re vette, ahogy énekel, így viszont hallhatóvá vált az is, hogyan bánik a gyerekeivel.

Aranyos kisgyerek és éneklő anyuka is felfedezhető egy a Facebookra feltöltött új felvételen, amelyet rengetegen néznek és osztanak – mégsem klasszikus vicces vírusvideóval állunk szemben.

A Kitsap megyében (Washington állam) élő Shane Hamre a fia iPad-jében találta meg az itt látható filmet. A közel két és fél perces videóban a fiatal anyuka (aki már nem Shane-nel, hanem egy másik férfival él) énekelget, és ezt épp veszi fel a tablettel, a háttérben a gyerekek ökörködnek.

Egy perc után már nem látunk semmit, viszont halljuk, ahogy az anyuka – miután a kisfiú véletlen kiöntötte a tejet – rettenetes üvöltésben tör ki, durván leteremti a gyerekeket. Csattanás is hallható.

A felvételre rábukkant az apuka, aki kifaggatta az esetről a fiát. A kisfiú – aki nagyon félt, hogy az anya tudomást szerez a videó kiszivárgásáról – elmondta: a nő fizikailag is bántalmazta őt, ráadásul nem először.

Amit tudunk: az apuka nyilvánosságra hozta a filmet a Facebookon, és mindenkit arra kért, osszák meg a videót. A felvételt a bíróságon is bemutatta (bízva abban, hogy a nőt eltiltják közös gyermeküktől), ám semmi bíztatót nem tudtak mondani neki. Hamre szerint teljesen más lett volna a helyzet, ha egy nő mutatott volna meg a hatóságoknak egy ilyen felvételt.

Amit nem tudunk: a bíróságra menetel előtt próbált-e a férfi beszélni volt párjával, vagy egyből nyilvánosságra hozta a felvételt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik