Élet-Stílus

Fiatal szeretőkkel tartja fitten magát a 61 éves asszony

laila(1)(960x640).jpg (szerető, )
laila(1)(960x640).jpg (szerető, )

A 61 éves brit asszony szerint a rendszeres, és kielégítő szexnek köszönhető, hogy akár húsz évet is letagadhatna a korából.

Miután betöltötte a 40. életévét, Laila Gledhill úgy döntött, változtat az életén. Ellentétben a kortársaival, nem volt hajlandó tudomásul venni az idő múlását és kidolgozott egy meglehetősen szokatlan módszert arra, hogyan tarthatja fitten és frissen magát. “Mióta betöltöttem a negyvenet kizárólag nálam jóval fiatalabb férfiakkal randizok. Miért tölteném az időmet pocakos, és tunya korombeliekkel, mikor egy 24 évessel is lehetek?” – teszi fel a kérdést.


Kép forrása: Daily Mail

Laila az elmúlt 20 évben elmondása szerint hozzáment egy 22 éves katonatiszthez, eljegyeztette magát egy 27 évessel, most pedig egy alig valamivel idősebb doktorandusszal randizgat. “Nem tartom pontosan számon, de úgy hiszem mostanáig legalább 30 fiatalabb szeretőm volt” – mondja, majd hozzáteszi, szeretőinek egy részét az interneten ismeri meg, de vannak olyanok is, akiket egy szórakozóhelyen szedett fel.

 

“A tapasztalatom az, hogy a fiatalabb férfiak teljesen máshogy viszonyulnak az idősebb nőkhöz, mint a saját korosztályuk. Figyelmesebbek, gyengédebbek, érdeklődőbbek. Hogy arról már ne is beszéljünk, hogy mennyivel szenvedélyesebbek.” A magabiztos Laila interjújában azt is elmondta, sokan kritizálták őt, mert úgy viselkedik, mintha még mindig 40 éves lenne. “Azt is hozzá szokták tenni, a testem már biztos nem néz ki úgy, mint 20 éve. Épp ezért bikinibe bújtam, és csináltattam egy zaftos sorozatot, amit feltöltöttem a Facebookra, hogy lássák, tévednek.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik