Élet-Stílus

Egy nap alatt 6 kilót hízott egy titokzatos betegség miatt

hizas(960x640).jpg (hízás, )
hizas(960x640).jpg (hízás, )

A 34 éves nő fél éve még csak 55 kilót nyomott. Azóta viszont egy betegség miatt megduplázta a súlyát.

Azt, hogy tulajdonképpen mi áll a 34 éves Laura Pell hirtelen hízásának hátterében, egyelőre még csak az orvosok is találgatják. “Fél évvel ezelőtt valami egyértelműen megváltozott: egész addig makkegészséges voltam, semmi gondom nem volt a súlyommal sem. Csakhogy azóta a szervezetem – senki sem tudja miért – rengeteg vizet köt meg, emiatt a súlyosm fél év alatt a megszokott kétszerese lett” – panaszolja a fiatal őn, aki elkeseredésében “élő vízágynak” csúfolja magát.

Paula elmondta azt is, mikor az első tünetek jelentkeztek, azonnal orvoshoz ment, ám hiába végeztek rajta több vizsgálatot is, látszólag semmi sem indokolta a szervezet vizesedését. “Augusztusban találtak ugyan egy foltot az agyamban, de később kiderült, hogy csak jóindulatú elváltozás, és hogy semmiképp sem állhat kapcsolatban a tünetekkel. Azóta egy helyben toporgunk” – teszi hozzá.


Kép forrása: metro.co.uk

“A legrosszabb az, hogy fogalmam sincs, hogyan tudnám a folyamatot megállítani. Kevesebbet eszem, és iszom, ennek ellenére volt olyan nap, hogy több mint öt kiló vizet felszedtem. Egyre nehezebben bírom az egészet: alig bírok mozogni, és már a legegyszerűbb mozdulatok is gondot okoznak.” Laura, aki fél évvel ezelőttig maszkmesterként dolgozott, betegsége miatt kénytelen volt feladni hivatását is, most arra vár, hogy az orvosok megtalálják a tünetek okát.

“Minél több idő telik el a várakozással, annál jobban félek attól, hogy a betegség gyógyíthatatlan. Az orvosaim azt mondják, ha továbbra is ilyen ütemben szedem fel a kilókat, hamarosan képtelen leszek majd járni, ezt pedig nem szeretném megvárni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik