Élet-Stílus

Egy hétig vizeleten élt a pórul járt építőmunkás

epitomunkas(960x640).jpg (baleset, )
epitomunkas(960x640).jpg (baleset, )

Miután mindkét kezét és a lábait is eltörte, napokig feküdt tehetetlenül, segítségre várva.

A 28 éves kínai építőmunkással, Yang Hsiehhel egy hét alatt több csoda is történt: először is az, hogy életveszélyes sérülések nélkül túlélte, hogy több emeletet zuhant. A fiatal építőmunkás épp a tetőn végzett munkát ellenőrizte, mikor óvatlanul lépett, megcsúszott és lezuhant. Mindkét kezét és a lábait is eltörte, moccanni sem tudott, hogy segítséget kérjen.

Ráadásul, az esés közben tönkrement a mobiltelefonja is, így a családját és a barátait se tudta értesíteni arról, mi történt bele. “Senki nem látta a zuhanásomat, a barátaim pedig azt hitték, felmondtam, és egész egyszerűen nem jöttem többet dolgozni” – mondta csodával határos megmenekülése után.


Kép forrása: metro.co.uk

“Először azt hittük, beteg, ezért nem jön dolgozni” – nyilatkozta a férfi 32 éves munkatársa, Fai She, majd hozzátette, folyamatosan próbálták őt hívni, de a telefonja állandóan ki volt kapcsolva. “Néhány nap múlva arra jutottunk, valószínűleg új állást talált magának” – tette hozzá. A fájdalomtól elcsigázott férfire végül egy járókelő bukkant rá. Hsieh addigra teljesen kiszáradt, és mint kiderült, a saját vizeletét itta, hogy némi folyadékhoz jusson.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik