Élet-Stílus

Terhes feleségét árulta a neten egy férfi

terhesség (terhesség, )
terhesség (terhesség, )

A 32 éves férj kényszerítette feleségét, hogy állapota ellenére lefeküdjön az általa szerzett kuncsaftokkal.

Azután, hogy 23 éves feleségének – aki biztonsága érdekében neve elhallgatását kérte – sikerült megszöknie, feljelentést tennie, a rendőrök elfogták Justin Robert Muoiot is. A gyanú szerint a 32 éves floridai férfi az elmúlt években az akarata ellenére fogva tartotta fiatal feleségét. Erőszakkal kényszerítette arra, hogy szexuális szolgáltatást áruljon az interneten.

A fiatal nőnek éveken keresztül naponta több “randin” kellett résztvennie: “Volt, hogy egy nap nyolc vagy még ennél is több ismeretlen férfivel kellett ágyba bújnom. Ha nemet mondtam, a férjem csúnyán ellátta a bajom” – vallotta a 23 éves nő a rendőröknek. A feleséget kegyetlen férje még azután is dolgoztatta, hogy kiderült, a nő állapotos. “Miután kiderült, hogy gyermeket várok, Justin felregisztrált egy oldalra, ahol olyan férfiak keresték alkalmi partnerüket, akiknek fantáziáját a terhes nők indították be.”

Az asszony saját bevallása szerint többször is megpróbált megszökni férjétől, ám mint kiderült, a férfi a 66 éves anyját. Louise Henig-Muoio is bevonta a bűncselekménybe. “Amikor nem a férjem, akkor az anyósom gondoskodott arról, hogy ne tudjak megszökni. Végül egy óvatlan pillanatban, az ablakon átmászva tudtam elmenekülni, amikor Justin az anyjával egyeztetett.”

A 23 éves nő vallomása nyomán a rendőrség a személyi szabadság korlátozása és prostitúció miatt indított eljárást az anya–fia páros ellen. Jelenleg mindketten háziőrizetben várják a tárgyalást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik