Élet-Stílus

Két óra különbséggel haltak meg a 90 éves ikrek

ikrek(960x640).jpg (ikrek, )
ikrek(960x640).jpg (ikrek, )

Azután, hogy alig néhány perc különbséggel születtek, és az egész életüket együtt töltötték, az ikrek az életet is csak néhány óra különbséggel hagyták itt.

Noha már több mint egy hét eltelt a két idős nő halála óta, egyelőre még az orvosok és a családtagok is csak találgatják, mi vitte el az illinoisi ikreket. A 90 éves Mary Dickson és ikertestvére Martha Dixon 2014. karácsonyán, alig két óra különbséggel halt meg. “Olyan ez, mintha az egyikük előre ment volna, hogy utat mutasson a másiknak” – mondta el a KTVI-nek a két nő unokája, Amy Deconci.

Amy a televízió kérdésére hozzátette, Mary és Martha gyakorlatilag a születése óta elválaszthatatlan volt. “Úgy tudjuk, pár perc különbséggel jöttek a világra, ezt követően pedig – kevés kivételtől eltekintve – szinte minden percüket együtt töltötték” – mondta az unoka, majd hozzáteszi, a két nő azután is egy fedél alatt lakott, hogy mindketten megházasodtak.


Kép forrása: Facebook

“Az élet tele van furcsa véletlenekkel, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy Mary és Martha ugyanannak a családnak a két fiába, egy testvérpárba szeretett bele.” Miután megtartották a páros esküvőt, a friss házasok úgy döntöttek, közös házba költöznek. “Nem is volt kérdés, hogy így tesznek, hiszen elválaszthatatlanok voltak, még akkor is, ha időnként voltak köztük heves viták.

Mielőtt nagyi meghalt volna, azzal viccelődött, mikor találok neki egy helyes férfit, aki elfoglalhatná szeretett férje helyét. Azt mondtam, ha jól viselkedik, a Télapó talán meglepi eggyel. És így lett…Nagyi meghalt, és újra találkozhatott imádott férjével.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik