Élet-Stílus

Egymilliót nyert azzal, hogy ledobott 30 kilót

patrick-barnes(960x640).jpg (fogyókúra, )
patrick-barnes(960x640).jpg (fogyókúra, )

A 31 éves férfi megtalálta a tökéletes motivációt a fogyáshoz: komoly összeggel fogadott saját sikerére.

Amikor Patrick Barnes 2014 januárjában száz fontot tett arra, hogy év végén 30 kilóval könnyebb lesz, mindenki kinevette. Még a bukmékerek is csak 25:1-es oddsszal adták Patrick sikerét. A 31 éves férfi mégsem tört le, sőt, mindezek ellenére még motiváltabban vágott bele a fogyókúrába. “Az esküvőm pillanatáig sportos és aktív életet éltem, ezért pontosan tudtam, hogy ha egy kicsit megerőltetem magam, visszanyerhetem a régi formámat” – magyarázta a Daily Mail című lap riporterének.

Hozzátette, a tudat, hogy a fogyással az alakja és az egészsége mellett még egy nagy halom pénzt is nyerhet, csak még elszántabbá tette. “A siker titka végül az egészséges étrend és a rendszeres mozgás volt” – mondja a férfi, aki tavaly januártól a fallabda mellett éjszakánként rendszeresen dartsozni járt. “A többség most biztos azt kérdezi, miről beszél ez az ember, amikor a dartsversenyzők néhány kivételtől eltekintve nagy darab, súlyos férfiak?”


Képek forrása: Daily Mail

Patrick elárulta, fogyókúrázóként a darts volt számára a tökéletes kikapcsolódás. “Miközben a következő körre figyeltem, teljesen megfeledkeztem arról, hogy éhes vagyok. Kalóriák helyett pedig pontokat számoltam” – vallja be. A 31 éves férfinak mindezek mellett ráadásul volt egy titkos segítője is, méghozzá a 29 éves felesége, Rebecca.

“Rebecca számomra a tökéletes lány. Egy gramm felesleg sincs rajta, de szerencsére ez sem akadályozta meg őt abban, hogy mindenben támogasson. Lelkesen készítette nekem a fogyókúrás ételeket, és együtt örült velem minden egyes ledobott kilónak.”

 

Patrick az év végére végül több mint 30 kilót fogyott, és megnyerte az év elején tett fogadást. Erőfeszítéseiért a napokban 2500 fontot, átszámolva több mint egymillió forintot tehetett zsebre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik