Élet-Stílus

Az életét áldozta szerelme tízéves fiáért

hos(960x640).jpg (hős, )
hos(960x640).jpg (hős, )

Ha nincs a 45 éves férfi, a kisfiút minden bizonnyal elsodorta volna az ár.

Mindössze alig néhány nappal azután, hogy úgy döntött, vesz egy nagy levegőt, és letelepszik a Fülöp-szigeteken, hogy összekösse életét szerelmével, Mary Anne Cruzzal, a 45 éves programozó, Mark Selby tragikus körülmények között elhunyt. Mint kiderült, újdonsült családjával, szerelmével és a nő két tíz év körüli fiával épp Balanac folyóban fürdőztek, amikor a tragédia történt.

“A fiúkat egy nagyobb örvény sodorta magával. Mark hősiesen küzdött az ár ellen, és partra segítette a tízéves fiamat, sőt, még a kutyáját is, ő azonban már nem tudott menekülni. Az ár elragadta, és a víz alá került. Többet nem láttuk őt” – mondta Mary Anne a tragédia után. “Nem tudom elmondani, milyen hálás vagyok neki, hiszen ha nincs, valószínűleg elveszítem a kisfiamat is” – tette hozzá.


Kép forrása: mirror.co.uk

A 45 éves programozó testét végül december 29-én találták meg a vízimentők. Nővére, a 46 éves Debbie Poulter a Mirror című lap kérdésére elmondta, felfoghatatlannak tartja, hogy testvére életét még a segítségükre siető vízimentő sem tudta megmenteni. “A fickó a közelben lévő szállodából figyelte az eseményeket. Mivel a víz veszélyes, a hotel óvatosságból több vízimentőt is alkalmaz, akik szükség esetén segítenek a bajba jutott turistákon. Ám hiába rohant a mentő azonnal a helyszínre, a testvéremen már nem tudott segíteni.”

Debbie a lapnak azt is elmondta, testvére december 22-én rövid időt otthon, Gloucestershire-ben töltött, hogy a családdal töltse a karácsonyt, és bejelentse: összeköltözik a fülöp-szigeteki szerelmével. “Mary Anne kedves lány, nagyon megszerettük, ezért az egész család nagyon örült a bejelentésnek. Mark is alig várta, hogy visszatérjen hozzá. Döbbenetes, hogy nincs többé” – tette hozzá az asszony.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik