Élet-Stílus

70 évet fiatalítottak a százéves nénin

neni-(960x640).jpg (néni, )
neni-(960x640).jpg (néni, )

Egy ismeretlen Youtube-felhasználó photoshoppal fordította meg az idő kerekét.

A videó készítője, egy bizonyos “PhotoshopSurgeon”, saját bevallása szerint csak arra volt kíváncsi, milyen messzire mehet el az Adobe-programot használva. Hogy kiderítse, kiválasztott egy tetszőleges képet – Búi Linh Ngan fotóját, egy 100 éves vietnami néniről – majd photoshoppolni kezdte. Az eredmény pedig egész megdöbbentőre sikeredett, íme:

A felvétel egyébként még 2013-ban került fel a Youtube videomegosztójára, ám valamilyen különös okból csak most, 2015 elején kezdett terjedni. Most azonban vírusszerűen, az elmúlt néhány napban több tízezren osztották meg a videót ismerőseikkel. PhotoshopSurgeon a Buzzfeed megkeresésére elmondta, azért a 100 éves néni portréját választotta, mert valami megfogta az idős asszony tekintetében. “Szerettem volna megmutatni, milyen sugárzóan szép lehetett fiatalkorában” – mondta.

PhotoshopSurgeon azt is elárulta, sokan írnak neki azért, mert a videó meghatotta őket. “Nagyon megtisztelő, hogy elmondják nekem az érzéseiket. Biztos vagyok benne, hogy a videó sokakban mélyre temetett érzéseket vált ki rég elvesztett rokonokról, vagy épp az idősödésről, amit mindannyian megtapasztalunk.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik