Élet-Stílus

Édesen játszik a kisbabával a négyméteres piton – videó

Az apuka szerint irracionális a félelem a kígyóktól.

Vannak, akik szerint az olyan családban, ahol kisbaba van, nem célszerű háziállatot tartani: egyes kutyák például veszélyesek is lehetnek a kicsikre. De mi a helyzet egy óriáskígyóval?

Az év egyik első vírusvideójában egy Jamie Guarino nevű kígyótulajdonos 14 hónapos lánya, Alyssa látható – egy cuki 4 méteres piton társaságában.

„Amikor az emberek megnézik ezt a videót, általában megijednek a látványtól vagy negatívan reagálnak – nem értem, miért. Hisz mindenki láthatja, a kígyó csak tekereg a lányom körül – nem áll szándékában megmarni, megfojtani vagy lenyelni őt. Ez egy olyan félelem, amely beidegződött az emberekbe, szerintem agymosott, aki ezt nem érti.” – nyilatkozza a videóban a piton gazdija, aki szerint a kígyók nem ördögi lények, így nem kell tőlük tartani, ezt szerette volna a videóval is bebizonyítani. Guarino úgy véli, hogy a piton kedves háziállat is tud lenni, így lánya egy pillanatig sem volt veszélyben.

Alyssa azóta betöltötte a hármat, és még mindig szereti a pitonokat; apja szeretné, ha mindkét lánya beszállna a családi kígyóbizniszbe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik