Élet-Stílus

Bizarr módon adta ki dühét a faképnél hagyott menyasszony

Saját esküvői ruhájának tönkretételével feledtette bánatát a 23 éves nő.

Shelby Swink esküvője 2014 novemberére volt kitűzve. Öt nappal a lagzi előtt vőlegénye közölte vele, hogy már nem szereti, és nem vele tervezi leélni az életét.

A sokkoló hírek után jöttek a szomorú kötelező teendők: mindent lemondani, vendégeket értesíteni – és hasonlók. Bár sok barát és rokon próbált segíteni olyan ötletekkel, mint például a lagzi helyetti buli megszervezése, Shelby nem volt elragadtatva ezektől a javaslatoktól.

Aztán valaki azt találta ki, hogy tegye tönkre a menyasszonyi ruháját.

A 23 éves memphisi majdnemfeleség először azt gondolta, hogy ez igen nagy hülyeség lenne, lévén, hogy nem volt olcsó darab a szép fehér viselet, ám valahogy mégis meg akarta „ünnepelni” a majdnemesküvőt, így aztán belement. Az ötlet egyébként az esküvőfotózás speciális, Trash the Dress nevű formájából származik, amelynek lényege, hogy a lagzi után olyan képek készülnek a párról, hogy a ruhában kárt tesznek. Csakhogy itt sem lagzi, sem pár nem volt.

Fotózás viszont igen.

Természetesen a barátnők és a szülők is csatlakoztak a menyasszonyhoz – mindenki szép ruhában jelent meg a megbeszélt időpontban. És jött a festéktámadás… Shelby így nyilatkozott a fura élményről: „Abban a pillanatban, ahogy a festék a ruhámhoz ért, szabadnak éreztem magam. Minden csalódottság, minden fájdalom elszállt. El sem tudom mondani, mennyire felszabadító és katartikus élmény volt”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik