Élet-Stílus

Órákkal az esküvője előtt halt meg a rákbeteg apa

A 47 éves férfi legnagyobb vágya az volt, hogy oltár elé vezethesse gyermekei anyját. Csakhogy a betegsége erősebbnek bizonyult.

“Steven remek ember volt: egy nagy mackó, aki imádta a családját, a munkáját, a természetet” – emlékszik vissza elhunyt párjára a 32 éves Kate Rodgers, aki még most sem igazán tudta felfogni, hogy az álomesküvő helyett immáron szerelme temetését kell megszerveznie. “Ha kaptunk volna még egy napot, akkor férj és feleségként váltunk volna el” – sírja el magát a nő.

Steven Logan december 16-án halt meg tüdőrákban, mindössze néhány órával a várva-várt esküvője előtt. “Miután megtudta, hogy beteg, úgy döntöttünk, nem halogatjuk tovább az esküvőt, és a családunk előtt is kimondjuk, szeretjük egymást” – meséli a menyasszony, aki azonnal szervezni kezdte a ceremóniát. “Miután a kemoterápia után Steven állapota javult, a dátumot 2015 tavaszára tűztük ki.”


Kép forrása: mirror.co.uk

Csakhogy ezután novemberben a 47 éves, hatgyermekes édesapa állapota romlani kezdett. “A betegség átterjedt a májára is, és innentől kezdve nem volt visszaút…Napról-napra egyre gyengébb lett, de még ez sem akadályozhatta meg őt abban, hogy minden reggel kikisérje az iskolába induló gyermekeit.”

Kate azt mondja, mikor megtudta, hogy Stevennek már csak hetei vannak hátra, villámgyors szervezésbe kezdett, hogy még a férfi halála előtt megtarthassák a számára oly fontos esküvőt is. December 16-ára sikerült időpontot egyeztetniük az anyakönyvvezetővel, ám még mielőtt hivatalosan összeadták volna őket, Steven meghalt. “Aznap egész reggel rosszul volt. Nehezen kapott levegőt, és végül délben meghalt. Még most sem hiszem el, hogy nincs többé” – mondja a gyászoló nő, aki azt is elárulta, gyermekeivel azóta rendszeresen az eget kémlelik a legfényesebb csillag után kutatva. “Tudom, hogy Steven nem hagyott minket magunkra, és fentről vigyáz ránk.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik