Élet-Stílus

Meghalt a rákos kisfiú, aki találkozhatott Pókemberrel

Karácsony este otthon, álmában hunyt el az ötéves Jayden.

Egy hónappal ezelőtt mutattuk be azt a megható videót, amelyben egy agydaganatban szenvedő ötéves kisfiúhoz, Jayden Wilsonhoz ellátogatott kedvenc hőse – maga a Pókember. A kisfiú végig elhitte, hogy tényleg a szuperhőssel beszélget, persze a jelmez Jason apukáját rejtette. A videót egyébként azóta több mint 9 millióan nézték meg.

Akkor azt írtuk: a kisfiú valószínűleg élete legszebb ajándékát kapta – nem kizárt, hogy élete utolsó születésnapján. És sajnos tényleg így alakult: Mike Wilson, az apuka tudatta a sajtóval, hogy Jayden karácsony este elhunyt.

A kisfiú gyógyulását támogató Facebook-oldalra ezt írta a gyászoló apuka: „Jayden elképesztően küzdött. Messze a legbátrabb ember volt, akit ismerünk. Sajnos azonban karácsony este Jayden otthon, az ágyában, álmában békésen elhunyt. Ő a leginspirálóbb ember számunkra, aki minden erejével küzdött a daganatos betegség ellen.” Az apuka azt is megírta, hogy Jaydent a kedvenc játékaival vidáman játszó, mosolygós kisfiúként őrzik meg emlékezetükben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik