Élet-Stílus

Kisbabát akart, ölt is érte a 17 éves lány

kamasz(960x640).jpg (kamasz, )
kamasz(960x640).jpg (kamasz, )

A mexikói kamasz először több késszúrással végzett egy kismamával, majd kivágta méhéből meg nem született gyermekét.

Meg akarta szerezni gyermekét, ezért csalta fel magához 20 éves áldozatát egy 17 éves mexikói kamaszlány. A gyanú szerint Guadalupe Salinas Hernandez azután fordult a 8 hónapos terhes Nathaly Cartas Leon ellen, hogy az év elején abortuszon esett át. “A lány valószínűleg képtelen volt túltenni magát azon, hogy elvesztette gyermekét, ezért döntött úgy, hogy ha már saját babát nem szülhet, szerez magának egyet” – nyilatkozta az ügyben eljáró nyomozó.

Hozzátette, a két nő a Facebookon ismerkedett össze, ahol Nathaly használt babaholmikat és kiegészítőket keresgélt születendő gyermeke számára. “A találkozót a 17 éves Hernandez otthonába beszélték meg, ám Nathaly alig lépett be a lakásba, a fiatalabb nő rátámadt.” Mint kiderült, Guadalupe először egy tompa tárggyal fejbe vágta áldozatát, majd egy éles késsel többször meg is szúrta őt: a kismama azonnal meghalt.


Kép forrása: New York Daily News

A 17 éves kamasz a gyanú szerint ezután kivágta a magzatot a nő méhéből, és kórházba sietett a gyermekkel. Az orvosokkal megpróbálta elhitetni, hogy a baba az ő gyermeke, és hogy idő előtt jött a világra, ám a szakemberek átláttak a szitán és értesítették a hatóságokat. “Néhány vizsgálat után kiderült, hogy a baba nem természetes úton jött világra, és azért halt meg, mert édesanyja halála után sokáig oxigénhiányos állapotban volt” – magyarázta a nyomozó, aki azt is hozzátette, a gyermeket végül nem sokkal később halottnak nyilvánították.

Guadalupét a kiérkező rendőrök őrizetbe vették, ahol nem sokkal később beismerte kegyetlen tettét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik