Élet-Stílus

46 év után megölelhette sosem látott gyermekét az apa

apa(1)(960x640).jpg (apa, )
apa(1)(960x640).jpg (apa, )

A férfitól közvetlenül a születése után szakították el kisfiát: még csak nem is láthatta őt. Azóta próbált a fiú nyomára akadni.

“Idén karácsonykor, csakúgy, mint az eddig eltelt 46 évben mindig, most is csak azt kívánom, hogy újra láthassam a fiamat” – nyilatkozta a hatvanas évei közepén járó amerikai férfi, Greg a Dr. Phil című műsor vendégeként. Mint kiderült, az idős amerikai férfi közel öt évtizede hiába próbál a nyomára akadni fiának, akit a gyermek anyjának befolyásos szülei szakítottak el tőle, és adtak néhány nappal a szülés után örökbe.


Kép forrása: Youtube

“Édesanyád családja akkoriban az egyik leggazdagabb és legbefolyásosabb família volt a városban. Mikor kiderült, hogy az egyetlen lányuk gyermeket vár, ráadásul épp tőlem, egy szegény családból származó fiútól, a szülők azonnal eltiltottak minket egymástól.” A lányt szülőotthonba küldték, miközben a fiút édesapja arra kényszerítette, hogy hagyja ott az iskolát és kezdjen dolgozni. “Azt mondta, kötelességem eltartani a gyermeket és az anyját is, ha már így alakult” – emlékezett vissza Greg.

Csakhogy az anya szülei másképp gondolták. Közvetlenül a szülés után örökbeadták a kisfiút, anélkül, hogy édesapját akár csak egyetlen pillanatra a közelébe engedték volna a babának. 46 év telt el azóta, a kisfiúból, akit örökbefogadó szülei Wendellnek neveztek el, meglett férfi cseperedett. “Nyugodtan mondhatom, hogy szerencsés vagyok: egyrészt jó érzés tudni, hogy a vérszerinti szüleim se felejtkeztek el rólam, másrészt azért, mert csodálatos emberek neveltek fel” – mondta a műsorban, majd hozzátette, miután megtudta, hogy születése után örökbefogadták, neki is gyakran eszébe jutott, hogy megkeresse vérszerinti szüleit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik