Élet-Stílus

300 ezer forintos borravalót adtak a pincérnőnek

megan(960x640).jpg (pincérnő, )
megan(960x640).jpg (pincérnő, )

A 10 fős asztaltársaság tíz éve jótékonykodik karácsonykor. Ezúttal egy kétgyermekes, egyedülálló anyát leptek meg.

A dél-virginiai pincérnő, Megan Asadi még most sem igazán meri elhinni azt a csodát, ami a napokban vele történt. A két kislányát egyedül nevelő, iráni származású nő, aki 5 éve, egy biztosabb élet reményében költözött gyermekeivel az Egyesült Államokba, a közelmúltban egy 1200 dolláros, átszámítva közel háromszázezer forintos borravalót tehetett zsebre.

Megan, aki az eset után a Fox5 News amerikai hírcsatornának nyilatkozott, elmondta, elmondhatatlanul hálás a jószívű társaságnak, akik megmentették a karácsonyát. “Még most se igazán fogtam fel, hogy ez megtörtént velem, pedig megtörtént. Nagyon hálás vagyok ezeknek a jószívű embereknek” – mondta.

A Fox5 riporterének nyilatkozott a The Virginia Kitchen nevű étterem vezetője is, aki elmondta, noha már több mint tíz éve annak, hogy megnyitottak, ilyen gigantikus borravaló eddig még egyik alkalmazottjának sem ütötte a markát. Egy szemtanú azt is hozzátette, példaértékű dolog, amit a névtelenséget kérő társaság tett. “Szép dolognak tartom, hogy nem csak magukra, de másokra is gondolnak. Különösen mostanában, amikor úgy tűnik az emberek nagyon is hajlamosak elfelejtkezni azokról, akik kiszolgálják őket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik