Élet-Stílus

Ilyen vicces tud lenni az igazi tél

Lenyomta az apukában a csintalan gyermek a felelősségteljes felnőttet: vicces videót készített az iskola előtti jégfolton elcsúszó diákokról.

Emlékszik még valaki milyen a hó és a jég? Mármint nem a síparadicsomokban, meg egy pohár italban, hanem az utcán. Magyarországon egyelőre még mindig nincs kilátás valódi télre, karácsonykor például 10 fok körüli hőmérséklet lesz a legtöbb helyen. Plusz, nem mínusz. Van azonban ahol a tél még hamisítatlan.

Egy férfi, akiről csak annyit tudunk, hogy a neve Allan, a lányáért ment az iskolába – írja a brit Metro. Miközben várakozott, észrevette, hogy a járda egy részén, van egy alattomos jégfolt, ahol a hazafelé tartó, és eléggé figyelmetlen diákok állandóan elcsúsznak. Mit csinál ilyenkor egy felelősségteljes szülő? Kiáll a veszélyes szakasz mellé, mindenkit jó előre figyelmeztetet a balesetveszélyre, és addig nem megy haza, míg a gondnok alaposan fel nem szórja valami csúszásgátlóval a területet.

Allanban azonban felülkerekedett a komisz kölyök, aki imád másokon nevetni, úgyhogy inkább elővette a telefonját és filmezni kezdte az eséseket, és közben remekül szórakozott: „Nem rajtatok nevetek, hanem veletek” – mondja a videó egy pontján. A mókához később a lánya is csatlakozik, így igazi családi program lesz a más kárán mulatásból. Ez a példamutató magatartás iskolapéldája, nem igaz?


Dad on school run can’t stop laughing at pupils… by CDemo83

Ajánlott videó

Olvasói sztorik