Élet-Stílus

Egyetlen érintéstől leválik a kislány bőre

kiira(960x640).jpg (kislány, )
kiira(960x640).jpg (kislány, )

A szülei sem ölelhetik meg azt a néhány hónapos kislányt, akinek a bőre már egyetlen érintéstől azonnal felhólyagosodik, és leválik.

“A várandósságom alatt semmilyen jel nem utalt arra, hogy a kislányunk ne lenne egészséges” – kezdi szomorú történetük Kiira Kinkle édesanyja, Kristi. “Alig vártuk, hogy végre a kezünkben tarthassuk őt, hogy – hasonlóan a többi szülőhöz – dédelgessük, puszilgassuk őt, ám hamar kiderült, Kiirával valami nincs rendben.”


Képek forrása: Facebook

Az amerikai édesanya elmondása szerint, valahányszor csak hozzáért valaki, a kislány bőre azonnal kipirosodott, majd nem sokkal később felhólyagosodott és levált. “Egy tucat vizsgálaton esett át a születése után, hogy kiderüljön, egy extrém ritka bőrbetegségben, az úgynevezett disztrófiás epidermolízis bullosában szenved, ami azt jelenti, a bőre túlérzékeny bármilyen érintésre, még a leggyengédebb simogatásra is.”

 

A szülők minden nap többször bekötözik a kislány kezét és lábát, hogy hozzáérhessenek, ha pedig fel akarják őt emelni, akkor előtte takaróba csavarják. “Senkinek nem kívánom, hogy szembesülnie kelljen azzal, hogy gyermeke ebben a betegségben szenved. Rettenetes tudni, hogy Kiira az egész életét fájdalomban éli majd, és hogy egyelőre nincs gyógymód, ami segítene rajta”- zárta a beszélgetést Kristi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik