Élet-Stílus

Gézát kapta karácsonyra Éjjel-Nappal Regina

énb regina (énb regina)
énb regina (énb regina)

Az RTL Klub sorozatának szereplőjének egy hörcsög okozta élete legboldogabb karácsonyát.

Regina még most örömmel emlékszik vissza arra, amikor 12 évesen megkapta élete legjobb karácsonyi ajándékát, egy Géza nevű hörcsögöt.

“Éppen skarlátos voltam. Mindenki élvezte az ünnepeket, sültek a sütemények és a pulyka a sütőben, én pedig egyedül gubbasztottam a szobámban. A testvérem tudta, hogy az az álmom, hogy legyen egy tengerimalacom, ezért az utolsó pillanatban vett nekem egyet, de ezt én nem tudtam. Mindig amikor bent voltam a szobájában, akkor csak azt hallottam, hogy valami kapar. Már mindent beképzeltem, hogy jönnek értem a rossz szellemek, vagy rágcsálóirtásra lesz szükség. Aztán a fa alatt két nappal később alig láttam a láztól, és csak annyit mondott, hogy nyújtsam ki a kezem. Éreztem négy pici, hideg talpacskát a tenyeremben, kinyitottam a szemem, és ott volt álmaim tengeri malaca. Géza lett a neve, és másfél évig a családdal maradt” – mesélte a Hír24-nek az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, aki azóta is imádja a karácsonyt.


Kép forrása: Facebook

“Ahogy az ember felnő, nagyon felgyorsulnak a dolgok, és ez szerintem nem jó. Mindenki ajándékvásárlási lázban ég, pedig ez nem igazán számít. Csak az a lényeg, hogy együtt legyünk a barátokkal és a családdal. Ugye én ráadásul vidéki vagyok, és borzasztó, hogy az év többi napján szinte sose vagyunk együtt. Akkor legalább egy olyan este legyen, amikor tényleg meghitten tudunk egymásra koncentrálni” – tette hozzá Regina.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik