Élet-Stílus

Lebuktatta a mikulást Éjjel-Nappal Joe

enb-jo(960x640).jpg (énb joe )
enb-jo(960x640).jpg (énb joe )

Bármilyen hitelesen is akarta alakítani a mikulást Joe édesapja, mindig lebukott valamivel.

Az Éjjel-Nappal Budapest Joe-ja már kislegényként is nagy kópé volt: három évesen már apró jelekből lebuktatta az édesapját, aki csak miatta öltözött be mikulásnak.

“Gyerekkoromból emlékszem, hogy édesapám minden évben beöltözött Mikulásnak, és azt hitte hogy nem vesszük észre, hogy ő az. Egy teljesen jó jelmezt szerzett be: hosszú piros ruha, hatalmas szakáll, sapka és minden ami kell. Se sajnos az orrán neki is van egy nagy anyajegy, mint nekem. Olyan három éves lehettem, amikor én ezt legelőször észrevettem, és egyből bukta volt. Mondtam neki, hogy ‘apu, ez te vagy’. Utána még megpróbálkozott azzal, hogy alapozóval lekenték az anyajegyét, akkor meg a cipőn bukott meg. Egyébként nagyon szerettem a karácsonyt, csak azt sajnáltam, hogy mindig este volt az ünneplés, és egészen addig kellett várni az ajándékokra” – mesélte a Hír24-nek Joe, aki nem tudta továbbvinni a hagyományt.

“Szívesen öltöztem volna be én is a kislányomnak. Szerettem volna, de sajnos ez nem jött össze, mert nem maradtam együtt a családommal” – tette hozzá az Éjjel-Nappal Budapest szereplője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik