Élet-Stílus

Elnézték az orvosok a kislány betegségét – belehalt

anya(960x640).jpg (anya, )
anya(960x640).jpg (anya, )

Miután kétszer hazaküldték, az anya harmadszor már könyörgött az ügyeletes orvosnak, hogy vizsgálja meg gyermekét.

Ám hiába tett meg a 37 éves Abby mindent, amit emberileg lehetséges nyolchónapos kisbabájáért, a kislányon a késlekedés miatt már nem tudtak segíteni az orvosok. Négy nappal azután, hogy kórházba került, több szervi elégtelenség lépett fel nála, amit a szervezetébe került baktérium miatt kialakult vérmérgezés okozott. “Senkinek sem kívánom, hogy ilyesmit éljen, különösen úgy, hogy pontosan tudom, ha azonnal segítséget kapunk, megmenthették volna az életét” – mondta a Daily Mail című brit lapnak a gyászoló édesanya.

Abby az ügyben indult vizsgálat során elmondta, mielőtt sikerült volna kikönyörögnie lányának az orvosi vizsgálatot, a leedsi oktatókórház kétszer is hazaküldte őket azzal, hogy a kislánynak egyszerű vírusfertőzése van. Csakhogy Abby megérzése mást súgott: “Óvatosságból a hűtőre tettem egy listát, melyen az agyhártyagyulladás főbb tünetei álltak. Mikor Eloise ezek közül négyet produkált, azonnal kocsiba ültettem, és kórházba vittem.”


Kép forrása: mirror.co.uk

Ám hiába mondta az orvosoknak, hogy a tünetek alapján milyen betegségre gyanakszik, az orvosok először, sőt másodszor is hazaküldték őket azzal, hogy Eloise valamilyen vírusfertőzésben szenved. “Kaptunk gyógyszereket is, amik semmit sem használtak. Nem sokkal később a lányom közel 40 fokos lázzal feküdt, reszketett és hol magánál volt, hol nem. Elvesztettem a türelmemet, újra kórházba mentünk, és addig könyörögtem, míg egy orvos meg nem vizsgálta. De hiába, nem tudtak rajta segíteni.”

Az összetört szívű asszony azt mondja, azért vállalta most a nyilvánosságot, hogy meggyőzzön más szülőket, hallgassanak az ösztöneikre, ha a gyermekükről van szó. “Ha csak egy életet megmentek ezzel, Eloise halála már nem volt hiábavaló.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik