Élet-Stílus

Ajándékok kedvenc kockáinknak

oxitocin nyaklánc (nyaklánc, oxitocin)
oxitocin nyaklánc (nyaklánc, oxitocin)

Mármint azoknak a szeretteinknek, akik az eszükkel is hódítnak, és rajonganak a tudományért.

„Az agyam a második a legkedvesebb szervem” – mondta Woody Allen, s bár nem fejtette ki konkrétan, hogy melyik az első, akik ismerik a munkásságát, azoknak kevés kétségük van afelől, hogy valami disznóság járt az agyában. Ha XXI. században hagyta volna el a száját a híres idézet, valószínűleg fordít a sorrenden. Hiszen ma már tudjuk: az agy szexi, a test nélküle csak üres váz.

Angolul Nerd-nek, magyarul leginkább kockáknak, vagy ómagyarul strébereknek hívjuk az észbeli képességeikkel a többiek közül kiemelkedő gyerekeket. Ha minden jól megy, amikor felnőnek, akkor már főnöknek, legalábbis a világ szerencsésebbik felén. Szóval becsüljük meg őket és karácsonykor válasszunk nekik valamilyen személyiségükhöz illő ajándékot.

Hölgyeknek például, akár „finom utalásféleképpen” ezt a nyakláncot, amit az oxitocin, népszerűbb nevén az orgazmushormon molekulája díszít.

 

S ha már itt tartunk, íme, egy „kockásított” klasszikus, férfiaknak: Szex, Drogok, és Atomfizika!

 

Végül egy uniszex ajándék a kedvenc okostojásainknak, egyrészt, hogy mindig lejegyezhessék kincset érő gondolataikat, másrészt, hogy soha ne feledjék: „Az okos, szexi!”

Képek, és ajándékok: http://www.ilovesciencestore.com/

Ajánlott videó

Olvasói sztorik