Élet-Stílus

A férfiak tényleg hülyébbek, mint a nők

darwin (darwin)
darwin (darwin)

Brit tudósok bizonyították be, a brit tudósok egyik lapjában.

Végre tudományosan be lett bizonyítva, amit sokan gondolnak, és amit a baleseti sebészetek statisztikái is igazolni vélnek: a férfiak hülyék. Legalábbis amikor a kockázatvállalásról, egészen pontosan a teljesen felesleges kockázatvállalásról van szó, ostoba viselkedésről van. Ezt a Notthingham Egyetem kutatói állapították meg, a nagynevű British Medical Journal című orvosi szaklapban megjelent tanulmányukban. Ami egészen pontosan a lap karácsonyi különszámában jelent meg, amelyben könnyed, humoros írásokkal okoznak olvasóiknak boldog ünnepeket a lap szerkesztői.

A „Férfi Idiotizmus Elméletet” vizsgáló kutatók a Darwin-díj alapján jutottak arra az eredményre, hogy a férfiak nagyobb eséllyel hajtanak végre hihetetlenül ostoba, és egyben rendkívül veszélyes cselekedetek, mint a nők. A Darwin-díjat már több mint húsz év „adják át” azoknak az embereknek, akik „ostoba halált haltak”, méghozzá saját hülyeségüknek köszönhetően, miután valami teljesen egyértelműen idióta dolgot műveltek. Mint például az a terrorista, aki rosszul felbélyegzett levélbombáját visszakapta, majd amikor a postás visszavitte neki, felbontotta és megölte saját magát.

A brit tudósok a 332 jelölt közül végül 318-at vizsgáltak meg kutatásukban, és kiderítették, hogy azok között mindössze csak 36 nő volt. A maradék 282-őt, azaz a Darwin-díjas halálesetek 88,7 százaléka férfiak nevéhez köthető. Ez pedig jól bizonyítja az elméletet, hogy „a férfiak idióták, és az idióták hülyeségeket csinálnak”.

Szóval az, hogy a baleseti sebészetek több férfit látnak el, mint nőt, nem csak annak köszönhető, hogy a férfiak veszélyesebb és keményebb munkákat végeznek, vagy sportok űznek, hanem annak is, hogy több ostobaságot csinálnak. 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik