Élet-Stílus

11 hónap alatt három gyermeket szült

Alig egy évvel azután, hogy életet adott első gyermekének, ikerfiúkat hozott világra egy amerikai nő.

Amikor Michelle Brantley és vőlegénye, Bryan Mirabal megtudták, hogy fél évvel első fiuk, Gage születése után ismét gyermekáldás elé néznek, nem hittek a fülüknek. “Egyfelül madarat lehetett volna fogatni velük, hogy újra bővül a családunk, másrészt viszont aggódtunk. Nem voltunk benne biztosak, hogy bírjuk-e a majd a két kicsivel, akik között ilyen kis korkülönbség van” – idézte a Daily Mail az édesanyát, Michelle-t.


Képek forrása: Facebook

Néhány hét múlva, az egyik rutin orvosi vizsgálaton a szülőket újabb váratlan meglepetés fogadta: megtudták, hogy Michelle méhében nem egy, hanem egyszerre két baba növekszik. “A boldogság, amit az első pillanatokban éreztünk, leírhatatlan volt. Csakhogy nem tartott sokáig, hamar kiderült ugyanis, hogy az ikrekkel nincs minden rendben. Egy következő ultrahang-vizsgálaton kiderült, hogy nem váltak szét teljesen, és a hasuknál összenőve fejlődnek.”

34 héttel a fogantatásuk után, az orvosok úgy döntöttek, világra segítik a testvérpárt, akik szüleiktől a Carter és Conner nevet kapták. “Azonnali sebészeti beavatkozásra volt szükségük, hogy az orvosok helyreállíthassák azt a sérülést, amit a császármetszés közben szenvedtek el” – mondta az anya, majd hozzátette, a műtét szerencsére jól sikerült, és a fiúk stabil állapotban kerültek az intenzív osztályra.

 

“Miután alaposan megvizsgálták őket, kiderült, hogy szerencsére egyik szervük sem közös, így annak sincs akadálya, hogy az orvosok hamarosan szétválasszák őket. Ez persze nem jelenti azt, hogy a veszély elmúlt, de mióta kiderült, hogy sziámi ikreink lesznek, ez a legjobb hír, amit csak hallottunk” – írták a szülők a Facebookon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik