Élet-Stílus

Nem hallották meg Tolvai Reni karácsonyi szerenádját

A Megasztár győztesének családjában aranyos hagyomány volt, hogy karácsonykor a barátok háza előtt énekeltek. De sajnos nem mindig vették észre őket.

Karácsonykor éveken át felkerekedett Tolvai Reni családja, hogy személyesen látogassák meg a rokonokat és barátokat. Amikor megérkeztek, rendszerint nem a csengőt nyomták meg, hanem aranyos karácsonyi szerenáddal lepték meg a vendéglátókat. Több-kevesebb sikerrel.

“Emlékszem, régebben elmentünk a családommal meglepni a barátainkat és az volt a hagyomány, hogy addig énekelünk a házuk előtt, amíg nem engednek be. Az volt a vicces, hogy ha otthon voltak de, ordított a tévé náluk, és nem hallották, hogy fél órája énekelünk a hidegben. Végül meguntuk es megnyomtuk a csengőt” – mesélte a Hír24-nek Tolvai Reni, aki a karácsonyi szerenádozással már felhagyott, idén klasszikus családi ünneplésre készül.


Kép forrása: Tolvai Reni/Sunhill

“Kiskorom óta imádok otthon kreatívkodni karácsony előtt. Együtt díszítjük fel a karácsonyfát, közben karácsonyi dalokat énekelünk. Szeretek részt venni még a sütésben és főzésben is. Persze azért dolgozni is fogok. Karácsony este soha nem vállalok munkát, viszont 25-26-án már igen. Szilveszterkor természetesen fellépek több helyen is majd. Illetve ez a karácsony talán attól lesz picit más, hogy írtam egy saját karácsonyi dalt, ami hamarosan hallható is lesz” tette hozzá a Megasztár ötödik szériájának győztese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik