Élet-Stílus

Különleges karácsonyi menüvel készül Mahó Andrea

A színésznő minden évben különleges ételkölteményeket főz a hagyományos menü mellé. Bár tavaly egy kis hiba csúszott a gépezetbe, nem adja fel az újítást.

Mahó Andrea legalább olyan otthonosan mozog a konyhában, mint a színpadon. Karácsonykor néhány napra beköltözik a sütő és a főzőlap mellé, és finom ételekkel tömi tele a családtagok pocakját.

“A családunkban mindig fel voltak osztva a feladatok. A szüleimmel, nővéremmel kicsi korunk óta megbeszéltük ki mit szeretne csinálni. Én például mindig a karácsonyfát díszítem. Süteményeket is szeretek sütni, és nagyon szeretem a különleges ételkölteményeket a hagyományos menü mellé. Általában nem szoktam bakizni, bár múlt évben becsúszott egy kis hiba. A vacsoránál az egyik fogás pisztráng volt narancsos mártással, amit én készítettem, de sajnos a elképesztően szósz keserű lett. A családom úgy tett, mintha nagyon ízlene nekik. Mindenki megette, csak én nem” – mesélte nevetve Andi, aki a malőr ellenére idén sem adja fel az újítást: pácolt lazacot készít majd fehérboros-bazsalikomos mártással.


Kép forrása: Facebook

Mahó Andrea mindig sokat dolgozik az ünnepek alatt, hiszen színészként az a feladata, hogy szórakoztassa a kikapcsolódni vágyó embereket. Emellett azonban maximálisan figyel a családjára, és megéli a karácsony minden pillanatát.

“Számomra a karácsony és a szenteste a családomat jelenti, az otthon szeretetét, melegét és biztonságát. Ez így lesz idén is és remélem, hogy még nagyon hosszú-hosszú ideig. Ahogy telnek az évek, jobban és jobban figyelek, hogy kimutassam az érzelmeimet és nagyon boldog vagyok, hogy családunk ennyire teljes és összetartó. Karácsony másnapján pedig már játszom, Mary Poppinst alakítom a Madách Színházban” – tette hozzá a színésznő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik