Élet-Stílus

Kis híján megfagyott, hogy visszakapja barátnőjét

Miután összekaptak, a kínai férfi órákig térdelt a hóesésben a barátnője ablaka előtt.

Csak a szerencsének, és néhány jószívű járókelőnek köszönheti az ismeretlen kínai férfi, hogy csütörtök délelőtt nem fagyott halálra. A férfi ugyanis egy igencsak furcsa módszerrel próbálta visszahódítani barátnőjét, akivel nem sokkal korábban veszett össze: dacára a hideg időnek és a hóesésnek, odatérdelt a lány ablaka elé, hogy így bizonyítsa szerelmét.


Képek forrása: Shanghaiist

Egy Zhang nevű férfi, aki elmondása szerint abban a házban lakik, ahol a lány is, a helyi lapnak elárulta, reggel kilenckor lett figyelmes a térdelő férfire. “Épp csak leugrottam a közeli boltba, mikor megláttam, hogy ott térdelt a hóesésben. Megkérdeztem, hogy tudok-e neki segíteni, de nem válaszolt. Amikor nem sokkal később visszajöttem, még mindig ott volt.”

Sőt, a Shanghaiist beszámolója szerint a férfi még délelőtt tizenegykor is ott térdepelt a hóesésben. “A kezei lilák voltak a hidegtől, a lábait és a kabátját pedig vastagon belepte a hó, de meg se mozdult.” Végül a szintén az épületben lakó, Huang nevű asszony győzte meg arról, hogy ostobaság, amit csinál. “Megpróbáltam megértetni vele, hogy azzal senkinek sem segít, ha megöli magát, és felajánlottam neki, hogy jöjjön be a lakásomba átmelegedni.”

 

A férfi azonban nem fogadta el a segítséget: felállt, sírni kezdett, majd egy szó nélkül elviharzott. Az őt követő újságírók szerint néhány sarokkal odébb egy autó várta, amit vélhetően a húga vezetett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik