Élet-Stílus

Nyugalmat kért magának karácsonyra Tibi bácsi

Dévényi Tibor idén karácsonyra nem vállalt fellépéseket, végre pihenni szeretne az ünnepek alatt.

 

Az ország Tibi bácsija 67 évesen is aktívan dolgozik, szinte minden héten fellép valahol lemezlovasként vagy műsorvezetőként. Számára december az egyik legerősebb szezon, ilyenkor 1-2 hét alatt van, hogy több helyre megy, mint máskor 2-3 hónapig. Idén azonban behúzta a kéziféket: karácsonyra egyetlen bulit sem vállalt.


Kép forrása: TV2

“Nagyon nehéz felkelni az ünnepi asztaltól és elmenni egy fellépésre. Évekig mindig mentem, de szerettem volna végre nyugalomban tölteni az ünnepeket, ezért úgy döntöttem, hogy nem vállalok fellépést karácsonyra. Nem számít a pénzkiesés, most fontosabb a nyugalom. Már elterveztem, hogy a barátnőmmel és a fiaimmal karácsonyozom, valamint látogatom meg a temetőben a szüleimet” – mondta a Hír24-nek Dévényi Tibor, aki karácsony előtt és után azért sokat fog dolgozni. December 20-án Londonban lép fel kinti magyaroknak, és a szilveszter körüli napokra is tele van már a naptára.

“Imádom a dj-zést, nem csak a pénz miatt csinálom. Nagyon jó érzés látni, ahogy a fiatalok jót buliznak a zenémre, és élvezik a bulit. Lehet, hogy furcsa ez egy magamkorú ‘bácsitól’, de én még mindig vágyom a diszkóhangulatra hétvégente” – tette hozzá Dévényi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik