Élet-Stílus

Megelevenedik a Jégvarázs a családi ház karácsonyi fényeiben

Karacsonyi-diszvilag(960x640).jpg (karácsony, )
Karacsonyi-diszvilag(960x640).jpg (karácsony, )

A texasi család már évek óta csodás karácsonyi díszkivilágítással kápráztatja el a szomszédokat. Egészen pontosan zenére komponált fényjátékkal.

Az emberek többsége megelégszik azzal, hogy felaggat a házára pár lámpafüzért – esetleg sok-sok lámpafüzért – azért, hogy karácsonyi hangulatot árasszon a lakása, de a texasi Austinban élő Storm családnak ez nem elég. Ők már 2010 óta zenére komponált fényjátékkal várják a karácsonyt, és az azóta eltelt idő alatt kisebb rajongótáborra tettek szert, akik esténként „kempingszékekkel érkeznek”, hogy végignézzék, idén mit alkottak.

Idén igazán nagy sikerük volt a Jégvarázs című animációs film híres betétdalára, a „Let It Go” című számra komponált fényjátékukkal. A produkcióról készült felvételt egy hete rakták ki a YouTube-re és a videót azóta már több mint 3 milliószor nézték meg az oldalon.

 

A családfő, John Storm az ABC Newsnak elmondta: a dalt legkisebb lánya választotta ki az idei fényjátékhoz, amin egész évben dolgoztak, az égők kihelyezése pedig nagyjából három hétig tartott. A férfi azt nem tudta megmondani, hogy pontosan mennyi lámpa van kiaggatva a házon, mert 25 ezernél abbahagyta a számolást.

Storméknak egyelőre csak egy sikeresebb fényjátékuk van, a Gangnam Style dallamaira készített darab, ami majdnem 4,5 milliós nézettségnél tart a YouTube-on, igaz azt több mint két év alatt gyűlt össze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik