Élet-Stílus

Ilyen keményen még nem szívatta meg csaj a barátját

A cseh lány és barátja előszeretettel vicceli meg a másikat, de a srác egyszer egy kicsit messzire ment. Keményen megbűnhődött érte.

Az „átverésháborút viselő” szerelmespár legújabb csatája egyértelmű győzelmet hozott a barátnő számára egy minden korábbinál aljasabb támadással. A gonoszkodó nő azt eszelte ki, hogy bosszúból barátja korábbi átverése miatt paprikaspray-vel fújja be a srác vécépapírját, majd két kamerát elhelyezve várta, hogy előbukkanjon a vécéből. A hatás minden várakozást felülmúlt.

A lány ráadásul még csavart is egyet a dolgon. Úgy tett, mintha a fiú szenvedését látva megbánta volna tettét, és egy tál jeget ajánlott fel neki, hogy azzal enyhítse fájdalmát. Azonban ez is az átverés része volt. A jeget ugyanis szintén a maró anyaggal itatta át. A srácnak ekkor már csak a zuhany jelentett enyhülést.

 

A lány egyébként egy november végén végrehajtott átverés miatt durvult be, amikor barátja – aki észrevette, hogy a lány bele-bele kukkant a mobiljába – egy „kamubarátnő” segítségével elhitette vele, hogy megcsalja. A fiú a saját telefonjára küldött egy üzenetet a “szeretőtől”, amit persze barátnője megnézett. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik