Élet-Stílus

Arra ébredt a kismama, hogy megszületett a gyermeke

A fiatal nő a mai napig nem tudta megbocsátani magának, hogy elmulasztotta a pillanatot, amikor kisfia a világra jött.

“Attól a pillanattól kezdve, hogy kiderült, állapotos vagyok, arra a pillanatra vártam, amikor majd először a kezembe vehetem az újszülött gyermekemet” – mondja a 23 éves Gemma Jamieson, aki végül egy súlyos roham miatt, a terhesség 24. hetében, sürgősségi császármetszést követően adott életet kisfiának, így a szülésről semmilyen emléke sincs. Mint mondja, noha azóta hónapok teltek el, még most sem tudta megbocsátani magának, hogy elmulasztotta ezt a kivételes pillanatot.

“Olyan, mintha lemaradtam volna életem egyik nagyon fontos eseményéről. Amikor a rohamom után, három nappal az eset után magamhoz tértem, és a férjem a kisfiunk képével fogadott sokkot kaptam. Mivel az utolsó emlékem még a szülés előtti volt, önkéntelenül a hasamhoz kaptam, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy már nem vagyok várandós. Rettenetes érzés volt” – árulta el Gemma a brit Mirror magazinnak.


Kép forrása: mirror.co.uk

Mint kiderült, aznap, mikor a rohamot kapta, Gemmánál váratlanul beindult a szülés. Az orvosok pedig csak úgy menthették meg őt, és a kisfiát is, ha vállalva a kockázatot, azonnal világra segítik a gyermeket. “Amikor tudatosodott bennem, hogy anya lettem, azonnal látni akartam a fiamat, de az állapotom miatt csak egy héttel később vehettem őt kézbe.”

Gemma elárulta, az első időszakban attól rettegett, hogy a szülés körülményei miatt a kötődés közte és gyermeke, Tyler között nem alakul majd ki. “Szerencsére tévedtem. Már abban a pillanatban éreztem, hogy egymáshoz tartozunk, ahogy először megpillantottam őt a többi újszülött között. Csodálatos pillanat volt” – emlékszik vissza Gemma, majd hozzáteszi, bár nagyon sajnálja, hogy nem tudott ott lenni gyermekével a születése pillanataiban, pontosan tudja, nem ez határozza majd meg a kettőjük közti viszonyt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik