Élet-Stílus

Karácsonyra vegyen Semmit!

fehér semmi (semmi)
fehér semmi (semmi)

A Semmiből idén fehéret gyártottak és mindössze 10 darab készült. Tegnapra már csak nyolc maradt belőle, ha szeretne ön is egyet, siessen a Semmiért.

Tavaly decemberben jelent meg a Semmi (Nothing) a piacon. Akkor 350 darabot készítettek a kis, fekete, sorszámozott fa hasábokból és 34 euroért árulták. Egytől-egyig elkelt.

 

A tavalyi sikeren felbuzdulva idén igazi ritkaságokat kínálnak a Semmi után érdeklődőknek. Tíz darab fehér Semmit dobtak piacra, amelyek ára egyenként 199 euro. Íme:

 

Az elsőre hülye, értelmetlen viccnek tűnő árucikk mögött nemes cél rejlik. A Semmiért fizetett pénzt azonnal átutalják a szegénység és igazságtalanság ellen küzdő brit civil szervezet, az Oxfam számlájára, hogy így nyerjen végső értelmet a fa hasábok gyártóinak mottója, ami magyarra “csavarva” valahogy így hangzik: “megvan mindened, a Semmire van szükséged” (You have everything, you need nothing).

Persze, aki úgy érzi, neki nem elég semmi (vö. a Semmi), az vehet Valamit magának, vagy a szeretteinek. A Valami csak 20 dollárba kerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik