Élet-Stílus

Karácsonyi csók a drón alatt

fagyongyos-dron(960x640).jpg (drón, fagyöngy, karácsony, )
fagyongyos-dron(960x640).jpg (drón, fagyöngy, karácsony, )

Jó ötletnek tűnik drónnal egy csokor csókot provokáló fagyöngyöt röpíteni a párok feje fölé egy étteremben, de sajnos rosszul is elsülhet.

Egy karácsonyi fagyöngyöt hordozó, távirányítású drón megvágta egy fotós arcát egy New York-i sajtótájékoztatón – írja a Telegraph.

Az eseményt az amerikai TGI Fridays étteremlánc szervezte, egy induló karácsonyi akciójuk miatt. A kampány lényege, hogy az éttermekben vacsorázó párok feje fölé egy apró kamerával, és némi fagyönggyel felszerelt drónt repítenek, hogy csókolózásra bírják őket, majd a felvételekből ünnepi videót készítsenek. Az angolszász hagyomány szerint boldogságot hoz a karácsonyi időszakban a fagyöngy alatt elcsattanó csók.

Egy fotós nő azonban nem csókot kapott az ajkaira, hanem egy jókora sebet az orrára. „Szó szerint lecsippentett egy darabot belőle. Szerencse, hogy nem a szemem közelében sérültem meg, hiszen akkor dolgozni sem tudnék” – nyilatkozta az esetről Georgine Benvenuto.

Az étterem természetesen bocsánatot kért a baleset miatt, de úgy döntöttek, hogy nem állítják le, a drónos, csókos kampányukat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik