Élet-Stílus

Lebukott a szerelmének SMS-ező várandós nő

A meccsen mögötte ülő férfi gondosan dokumentálta a megcsalásra utaló jeleket.

Komoly vitát váltott ki az interneten egy amerikaifoci-meccsen történt eset: a Detroit Lions hálaadás napi mérkőzésén egy néző arra lett figyelmes, hogy az előtte ülő várandós nő SMS-ezget valakivel.

A sztori már így is elég bizarrul hangzik, de ez csak a kezdet. A fickó észrevette, hogy a nő a párja mellett ülve nézte a meccset, ám közben végig a telefonját babrálta. Mivel az ügy kirobbantója pont mögöttük-felettük ült, így minden üzenet minden egyes szavát látta: a nő azt írta egy Jason nevű férfinak, hogy bárcsak az egész napot együtt tölthették volna, és amint véget ér a programja a párjával, végre találkozhatnak.

Az ügy itt véget is érhetett volna, de a szemtanút annyira felbosszantották a látottak, hogy írt egy rövid levelet – egy papírfecnire. Az üzenetben közölte a megcsalt férfival: ugyan nem ismerik egymást, de javasolja, hogy amikor hazaérnek, ellenőrizze a barátnője mobilját, mivel a nő végig egy bizonyos Jasonnek írogatott, többek közt olyanokat, hogy sajnálja, hogy nem tölthetik együtt az egész napot.

A meccs után a nyomozónak beillő szurkoló megvárta az előtte ülőket, és odaadta a fickónak a fecnit, azzal, hogy bár nem ismerik egymást, de azért bízzon benne, és majd otthon olvassa el az üzenetet.

Aztán ezt az egészet (a sztorit, a kézzel írt levelet és még az épp SMS-ező nőt ábrázoló fotót is) kitette a Facebookra. Időközben – a Madworldnews jóvoltából – az is kiderült, hogy a nőt lebuktató férfit Lye-nak hívják, és egyáltalán nem bánja a tettét (illetve azt azért sajnálja, hogy nem adta meg az elérhetőségét a szurkolótársának).

A kommentekből azonban látható, hogy a lebuktatás nem mindenkinek nyerte el a tetszését. Volt, aki gratulált Lye tettéhez, mások szerint viszont nem kellett volna beleütnie az orrát más dolgába. Néhányan pedig a nő – és a magzat – testi épségét féltik az eset után.

A reakciók tehát vegyesek – azt viszont nem tudni, hogy milyen hatása lett a lebuktató üzenetnek.


Forrás: Reddit

Ajánlott videó

Olvasói sztorik