Élet-Stílus

Csordás Ákos: Karácsonykor érzem a varázslatot

Az egykori x-faktoros családjával ünnepel, akikkel együtt egy vicces karácsonyi meglepetésben is volt már része.

Csordás Ákos tavalyi tehetségkutatós őrületéhez képest idén nyugalomban, szeretteivel tölti az év végét, de az ajándékvásárlás okoz némi nehézséget számára.”Nagyon szeretem a karácsonyt, sokkal több “varázslat” van jelen ilyenkor, és ezt én is érzem. Díszbe borulnak az áruházak és a boltok, így elkerülhetetlen, hogy elkapjon minket a karácsonyi hangulat szele. Az ajándékvásárlást egy dolog miatt nem szeretem; sosem tudom, hogy mi legyen az ideális meglepetés” – mondta el az énekes, akinek egy ma már jópofának tűnő, bár akkoriban nyilván kellemetlen eset is eszébe jutott a karácsony kapcsán.


Kép forrásas: RTL Klub

“Minden karácsonyom szép volt, megvolt a sajátos hangulata. Egy alkalommal viszont éppen nagymamáméktól mentünk haza, és a hatalmas feldíszített fa ott feküdt a szoba közepén, a rengeteg dísz meg szerteszéjjel; ami azt jelentette, hogy újra díszíthettük az egészet” – nevetett Ákos. “Megvan a hagyományos karácsonyi menü, és 25-én nálunk ünnepel a család, ennek mindig így kell lennie. Mindenképpen a családommal leszek idén is, hisz év közben alig látom őket” – mesélte mosolyogva az egykori x-faktoros, aki olvasóinknak is üzent a közelgő ünnepi időszakra.

“Igyekezzen mindenki a szeretteivel, és a hozzá közelállókkal tölteni az ünnepeket, és gondoljuk át milyen évet zárunk, majd gyűjtsünk erőt a következő esztendő nagy terveinek végrehajtásához. Nagyon boldog karácsonyt kívánok!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik