Élet-Stílus

Vibrátor miatt hívtak bombaosztagot egy bírósághoz

Bombaosztag (bombaszakértő, )
Bombaosztag (bombaszakértő, )

A „tojás alakú” eszköz miatt kiürítettek egy teret az épület mellet és kordonokkal zárták le, amíg a védőfelszerelésbe öltözött rendőrségi bombahatástalanítók meg nem vizsgálták a gyanús tárgyat.

Szexjátékszer okozott riadalmat a San Diegói Edward J. Schwartz törvényszéknél, miután a tojás alakú, alumíniumból készült szerkezetet – ami elektromos kábelekkel csatalakozott egy kis dobozhoz – valaki bombának hitte és értesítette a helyi hatóságokat. A rendőrség azonnal lezárta a teret, ahol az eszköz hevert, és kihívták a bombaosztagot, hogy vizsgálják meg, és hatástalanítsák a robbanásveszélyesnek hitt szerkezetet – jelentette a helyi sajtó.

A bombaszakértők védőfelszerelésben mentek a vibrátor közelébe, és hamar megállapították, hogy nem lesz szükség bombahatástalanítási szaktudásukra és azt, hogy az eszköz „nem jelent veszélyt a közbiztonságra” – mondta el a helyi tűzoltóság szóvivője. Lee Swanson elmondta: most először találkozott ilyen esettel. „Amikor gyanús tárgyakról kapunk bejelentést, az általában ruhákkal teli bőrönd vagy valami hasonló szokott lenni” – közölte a szóvivő.

Swanson a helyi sajtónak elmondta: senki sem jelentkezett a téren hevert játékszerért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik