Élet-Stílus

Egykori zaklatója hívta randizni – frappáns bosszút állt a lány

Az iskolában Emberszörnynek csúfolt Louisa szókimondó levélben oktatta ki exosztálytársát.

A sors ismét igazságot szolgáltatott. A csúnya lányból bombanő lett, iskolai zaklatójából pedig megszégyenített, kikosarazott lúzer. Most pedig következzenek a részletek.

Louisa Manning 22 éves, csinos, karcsú fiatal lány. Nem mindig volt sovány, és szépnek sem volt mondható. Sőt. Iskolásként – a Marvel-hős után – Emberszörnynek csúfolták. Az a srác is vegzálta a suliban, aki most randira hívta őt.

A lány bravúrosan küldte el melegebb éghajlatra a potenciális udvarlót: írt neki egy levelet, amelyben felemlegeti a szenvedéseket, amelyeket annak idején – többek között – a fiatalember okozott neki. A papírra vetett sorokban megírta, hogy az egykori zaklató valószínűleg ma már eléggé „megd*ghatónak” tartja őt ahhoz, hogy emberi lényként kezelje.

Néhány mondatot kiemelnénk a levélből: „Bocs, hogy nem tarthatok veled ma este. Emlékszel, amikor nyolcadikban kövér voltam, és poénkodtál a súlyommal? Nem? Én igen: a következő három évben szinte csak napi 1 almán éltem. (…) Emlékszel az összeérő szemöldökömre? A szőrös lábamra, amitől undorodtál? Emlékszel, hogy három éven át minden áldott nap Emberszörnynek hívtál a haverjaiddal együtt? (…) Gondoltam, elküldöm neked ezt a levelet, amolyan emlékeztető gyanánt. Legközelebb, amikor rám gondolnál, jusson eszedbe ez a lány itt a fotón, mert ő az, aki most kikosarazott téged. Louisa”

És csatolta hozzá a gyerekkori képét.


Fotó: facebook.com/louisa.manning1

A fiú válaszolt a levélre. Megírta, hogy csak barátkozni szeretett volna, és nem haragszik a lányra, amiért kikosarazta. Azon már nem tud változtatni, ahogy 8 évvel ezelőtt viselkedett, de reméli, hogy Louisa elhiszi neki, hogy azóta alaposan megváltozott. És megírta azt is, hogy elnézést kér a lánytól, és minden jót kíván neki. Az ügynek vélhetően nem lesz folytatása.


Fotó: facebook.com/louisa.manning1

Ajánlott videó

Olvasói sztorik